A Kobold használatának mellékhatásai

Szerző: Léda - Dátum: - Kategória: Életmód, Takarítás

Vorwerk Kobold VK140

Használatával a kárpitok – teljes keresztmetszetben-, a szoba levegője egyaránt por, pollen, penészgomba és baktériummentessé tehető, akár egy hónap alatt.

Mint minden alkalmazott „szernek” a Kobold 140-nek is vannak „mellékhatásai”.

Gyakoribb mellékhatások:Vorwerk Kobold VK140

Immun erősítő hatású[/highlight]: Ebben a patyolat-tiszta környezetben, képes az immunrendszer éjjelente regenerálódni, így hatékonyabban száll szembe a napi stresszel, amelyet különböző allergének, ill. kórokozók, vegyi-, vagy ipari szennyezés okoznak a szervezetnek.

Megszünteti az allergia okát: Ezért a tünetek is enyhülnek. Így szükségtelen, hosszú éveken keresztül, további antihisztamin, vagy szteroid tartalmú gyógyszerek használata.

Egészségben tart: A hatékony szűrésnek köszönhetően nem engedi a lebegő és leülepedett por legkisebb részeinek belélegzését, ezzel kíméli a szív és érrendszert.

Töredékére csökkenti a költségeket: A Koboldot, a gyógyszerrel szemben egyszer kell megvásárolni, s akár 25-30 éven át biztosítja az allergénmentes környezetet a család apraja nagyja számára. (Hiszen tudjuk, hogy családon belül általában öröklődik az érzékenység –az pedig dupla, tripla adag gyógyszer, dupla, tripla áron, egész életen át….)

Takarékos: A kitűnő német technológiának köszönhetően kevesebb áramot használ, mint egy porszívó, nem szokott töredezni, elromlani.

Gyakran számolnak be a felhasználók arról az élményről, hogy ritkábban kell takarítaniuk, mert kevesebb a por a lakásban, és a ráfordított idő és energia is a töredékére csökken. Mások úgy vélekedtek, hogy az általuk megszokott tisztaságot nem tudták már elérni koruk, vagy mozgási akadály miatt, de a Kobold használata lehetővé teszi ezt számukra.

Ritkábban előforduló mellékhatások:

  • Többen arra panaszkodtak, hogy újabban a férjüket kell kerülgetniük takarítás közben, mert már nem menekülnek el otthonról a fülsiketítő zaj miatt.
  • 1000-ből 5 esetben fordult eddig elő, hogy a háziasszony többé nem takaríthatott otthon, mert a gyerekek, vagy a férj, átvették ezt a feladatot, a Kobold-dal.

Címkék: , , , , ,

Visszakövetés saját weboldalról.

Hozzászólás beküldése